Skicka blommor i Stockholm

Att skicka en solig blombukett till någon du vill ge lite extra kärlek är oftast en fin gest. Oberoende av vad anledningen är till att du vill skicka blombud så är det något som alla människor uppskattar. Men, är detta möjligt även i Stockholm?

I denna artikel kommer du att lära dig allt om vad olika blommor ger för budskap samt hur du gör för att skicka blommor i Stockholm.

Skicka blommor med blomsterbud i Stockholm:

Mera Blomsterglädje

345 kr – 626 kr

Ge bort Blomsterglädje som håller länge! Denna ståtliga bukett inrymmer liljor, germini, nejlikor och alstromeria. Alla dessa blommor lever länge om de får lite extra omsorg. Ge dem nytt vatten och en ny snittyta ofta så får du njuta av blomman under lång tid.

Lila tulpaner

345 kr – 655 kr

Tulpaner är helt klart en favoritblomma i Sverige, särskilt under vintern och våren. Här kan du hitta en blombukett med lila tulpaner och eukalyptus. Perfekt att ge bort som gåva eller njuta av själv! Tryck på knappen för att hitta senaste erbjudandet och lär dig mer.

Omtanke

345 kr – 476 kr

Omtanke är en ögonsten och är som namnet insinuerar, en härlig bukett, perfekt när du vill visa omsorg och uppskattning. Blombuketten går i sobra färger och inrymmer nejlikor, rosor, alstroemeria och grönt – ett säkert kort när du vill överraska någon du tycker om.

Floristens val

295 kr – 496 kr

Hos Interflora kan du välja ”Floristens val”, vilket innebär att deras kunniga florister får fria händer att skapa en vacker, handbunden bukett med säsongens blommor och färger.

Pastelldröm

435 kr – 799 kr

Denna bukett kan beskrivas som en dröm för tulpanälskaren! Denna härliga bukett går i pastelliga, mjuka toner och firar in våren ordentligt med tulpaner, ranunkel, vaxblomma och eukalyptus.

Rosdröm

675 kr – 1296 kr

Hos interflora finner man fantastiska Rosdröm, en favorit för rosälskaren som vill ha lite romantik och grönt! Innehåller utom rosor även alstroemeria, tistlar och grönt. Perfekt att ge bort till någon du tycker om!

Hur skickar jag blommor i Stockholm?

Det sägs att inget förmedlar känslor så bra som blommor. Anledningen till det är för att det finns många olika lägen där ett blomsterbud är den finaste och enklaste presenten att ge bort. Det finns också ett så stort antal blommor att välja på att det finns något för alla, vilket gör det till en utmärkt gåva, lyckligtvis finns det dessutom ett flertal alternativ i Stockholm.

När du ska skicka ett blombud i Stockholm gör du det genom att lägga en beställning på nätet. Det finns massvis av olika blombuketter att välja på när du ska beställa, vilket gör att du kan leta igenom alla tills du hittar den perfekta blombuketten för just din mottagare.

När du hittat den fulländade blombudet till mottagaren så hör det också till vanligheten att du kan välja andra gåvor till.

Dessa tillval av gåvor kan bland annat bestå av:

  • presentinslagning av blombuketten med cellofan eller papper
  • en fin chokladask
  • ballonger
  • ett kort med en personlig hälsning

För att göra en beställning i Stockholm skriver du in adress och postnummer till mottagaren samt vilket leveransdatum du önskar. Du kan också välja om du vill att mottagaren ska få ett sms där personen själv får utse ett leveransdatum. Blommorna levereras då till dörren på önskat leveransdatum. Oftast så tillkommer det en budavgift, utöver kostnaden för blombuketten.

Olika sorters hälsningar med blombud

Den vanligaste orsaken till att skicka blomsterbud i Stockholm är för att skicka någon form av hälsning. Kanske handlar det om att personen i fråga har varit med om en olycka och du vill skicka blommor för att önska ett snabbt återställande. Det kan även handla om en enkel grattishälsning till någon som fyller år eller som har namnsdag.

Naturligtvis ska du välja den ett blomsterbud i Stockholm som du tror att mottagaren skulle uppskatta mest. Däremot kan det vara svårt att veta vad mottagaren vill ha och då finns det lite tips att förhålla sig till. Det finns helt enkelt olika sorters blommor som passar lite extra bra till olika tillfällen.

Priser för blombud i Stockholm

Att skicka blomsterbud, särskilt i Stockholm, kan variera väldigt mycket i pris beroende på vad för blommor du skickar och hur stor buketten är. Att skicka blommor billigt i Stockholm är absolut inga problem. Du kan komma väldigt billigt undan och ändå få en fin bukett som utgör symbol för både kärlek och omtanke.

Mellan tummen och pekfingret brukar en blombukett i Stockholm kosta från två hundra kronor upp till flera tusen kronor, beroende på hur stor bukett du vill ha. Priset för budavgiften brukar läggas på i kassan och kan kosta allt från femtio kronor upp till tvåhundra kronor.

Leveranstider för blombud

När du ber att få blomsterbud i Stockholm får du själv välja leveransdatum, alternativt skriva in mottagarens mobilnummer så att denne får ett sms och själv får välja ett passande datum för leverans. Leveransen kommer sedan på bestämt datum. Det tar alltså olika lång tid beroende på när du vill att mottagaren ska få blommorna.

Du kan beställa både färdiga buketter och sätta ihop egna när du beställer blommor i Stockholm. Om du vill sätta ihop en egen bukett kan du välja både stil, form, färg och pris. Det är ett perfekt sätt att göra för att ditt blombud ska bli precis som du vill ha det.

Blomsterbud i Stockholm

Många blombud är kopplade med ett gäng antal olika butiker, runt om i Stockholm och även utomlands. Det innebär att länkarna mot diverse blomsterbud på den här webbplatsen är en pjäs i ett nätverk av ett flertal florister.

Därtill, ingår många av våra samarbetspartners vi i den internationella organisationen Teleflor International vilket betyder att du även kan skicka blommor över hela världen.

Så vare sig du vill sända blommor till Malmö, Stockholm eller Stockholm, en mindre ort i Sverige eller till vilket land som helst, kan vi hjälpa dig.